Post by bleedbilllujilil on Feb 4, 2022 12:34:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, todėl smagu, kad nemokamai gavau plantaim bey dėžutę, o Nightmare Luinor tai geriausias visų laikų beyblade žaidimas.
Man patinka šis žaidimas, bet jame yra per daug papildymų. Po kiekvieno raundo ar rungtynių pridedamas priedas, todėl pabandykite jį pataisyti, tada tik aš įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Pagaliau atkeliavo mūsų labai prieštaringi avatarai! „BEYBLADE BURST RIVALS“ yra oficialus greitas „Match-3“ dėlionės mūšio žaidimas, pagrįstas patyrusio
Žaidimui išleido 20 USD. Gacha rodiklis yra siaubingas, kai 80+% negaunate to, ko jums reikia. Reklamos yra visur. Pažanga yra nepaprastai lėta. Apdovanojimai yra labai riboti. Yra daug kitų geresnių mobiliųjų žaidimų. Skelbimai tiesiogine prasme yra visur ir suteikia žaidimo patirtį tarp prasčiausių mano žinomų žaidimų mobiliesiems. EDIT: skelbimai po kiekvieno mūšio? Neįdomu ir aš imu kitą ☆ iš savo apžvalgos
Iš tiesų labai lėta pradžia laukiau mažiausiai 10 minučių ir vis dar įstrigo vestibiulyje, grįšiu, kai sutvarkysi šį dalyką, pls, aš jį ištryniau, bet vis tiek net neturėjau galimybės žaisti, ar gali būti greičiau kitą kartą čia negalima gaišti laiko
Prekių katalogas, 3 puslapis - Žaislų bazė (UAB „Auslinda“)
Šis žaidimas yra tikrai įdomus, bet dabar aš net negaliu jo žaisti vėl, atsilikimas yra per didelis, kad įėjus jis net nereaguos, o tada išeis ir labai erzina, ar tai vyksta tik man, ar tai yra bendras dalykas jei taip, galite tai pataisyti, prašau
Tvirta 4 žvaigždutė. 5 žvaigždučių įvertinimas yra siaubingas. Turiu atidarytą daug auksinės dėžutės, bet vis tiek gaunu tik 1 žvaigždutės beją. Tačiau gera dalis yra ta, kad galite atnaujinti nuo 1 žvaigždutės iki 5 žvaigždučių turimoje „Bey“ dalyje. Tačiau aš vis dar nežinau stiprumo skirtumų tarp visiškai 5 žvaigždučių iš gacha ir atnaujinimo bey iš 1 žvaigždutės. No OP beyblade yra gera žaidimo dalis. Nors jūs turite nuolat žaisti, kad padidintumėte savo Bey lygį.
žaidimas turi tam tikrų klaidų, kurias reikia atlikti, pavyzdžiui, atlygio pinigus, ir kad šis žaidimas veiktų be WiFi.
Reikalas tas, kad žaidimas yra geras, tačiau žaidime nerandame tikrų žaidėjų. Mums reikia internetinės platformos, kad galėtume kovoti su kitais mūšyje. Pridėkite
Manau, kad kelių žaidėjų žaidime žaidimas nėra subalansuotas. Kieno ašmenys pataiko pirmas, yra pranašumas. Du peiliai taip pat turėtų smogti tuo pačiu metu
Gerai sukurtas bet labai sunkus ir reikia pamastyti🎃
Tai geras žaidimas. bet tai yra galvosūkio tipo, kai tai yra veiksmo tipas. žaidimo eiga buvo daugiau įspūdžių
Šis žaidimas yra nuostabus 👍😊👍.......tačiau jame taip pat yra keletas skelbimų.....ir jūs taip pat turėtumėte tęsti komandų mūšius.....o kai aš į priekį šiame žaidime nuolat gausiu tą patį prizą ......Per 3 dienas gavau tą patį prizą, todėl ištryniau šį žaidimą......prašau išspręskite šią problemą......... kitaip šis žaidimas yra nuostabus 👍👍👍👍👍
Guitar Band Battle 1.8.2 APK Android - ChiliAPK
Ar galite ištaisyti sinchronizavimo serverio klaidą kiekvieną kartą, kai priverčiate rodyti skelbimus. Kas nutiko kūrėjams? Net naujasis įvykis yra sutrikęs. Laimėjimas naudojant Xena Gold bey neįskaitomas į laimėtas rungtynes.
Bey Blade žaislai berniukams gera kaina internetu | pigu.lt
Puikus žaidimas, bet reklamos jį sugadina. Kasdien atsiranda purvo ir dar daugiau, kas yra tik kūrėjų godumas. Iš pradžių gaudavote papildymų, jei norėjote sutrumpinti atrakinimo laiką ir pan., bet dabar po kiekvieno mūšio ir kartais net tiesiog pereinant į kitą puslapį. Išleidžiu daugiau timr žiūrėdamas kvailas reklamas nei žaisdamas ir jei tai nebus greitai ištaisyta, pašalinsiu. Gėda, nes žaidimas puikus.
Daugumai tinka, sunku gauti 5 žvaigždučių bejų ar bladerių. Mano pagrindinis nusiskundimas yra tas, kad ištvermė yra nesubalansuota po atnaujinimo. Vienintelė perspektyvi strategija yra siekti ištvermės.
Vertinu tai 2, nes yra daug skelbimų!!!!kai visada laimiu ir pralaimiu, visada atsiranda skelbimų ir aš visada paleidžiu iš naujo!!!!!!!!!Pataisykite tai Aš tikrai myliu šį žaidimą, bet pataisykite skelbimus ?😢😢😢🥺🥺🥺
Iš to, ką mačiau, tai gerai. Grafika yra graži, o valdikliai tik kartais yra klaidingi. Man nuolat sakoma atnaujinti žaidimą, nors jis jau atnaujintas, todėl negaliu daug apie tai pasakyti. Taip, bandžiau uždaryti ir iš naujo atidaryti programą, bet turėsiu ją išlaikyti
kai pirmą kartą įdiegiau šią programą, man ji patiko, bet kai vėl įdiegiau ją tame pačiame telefone, tai užtruks labai ilgai, bet kai pasieksiu mokymo programą arba pradinę dalį, ji vėluoja ir išmuša mane iš žaidimo, vis dar turiu daug atminties. prašau pasakykite man, kaip aš galiu tai ištaisyti...
Žiūrėkite apskritai, tai geras žaidimas. Bet jiems reikia dirbti su tam tikrais atsilikimais:- 1.JIE BENT TURI DUOTI TAKARATOMIJUS BEUS... VISI BAI YRA IŠ HASBRO ... 2. KIEKVIENAS IR KIEKVIENAS BIJAS TURI TURĖTI BENT 2 SPECIALIUS JUDESIUS... Išskyrus spriggeną šeima niekas kitas bey turi du specialius judesius 3. Specialių judesių grafika. ... Jūs, vaikinai, turite įtraukti žaidėją prie žaidėjų prekybos funkcijos
Kodėl aš visada paleidžiu žaidimą iš naujo, kai atnaujinu
prarado pažangą
Drag Racing Nitro Rivals. Nemokamai · Extreme Drift Racing. Nemokamai ... Real Formula Rival : 3D Car Racing. Nemokamai · BEYBLADE BURST. Nemokamai
Puikus žaidimas, bet ištaisykite kai kurias klaidas. Siūlau pridėti pasyvius vairuotojo įgūdžius, tokius kaip God Valkrie perkrovimo sistema, Springgan Requeium zeta vairuotojo patarimas gali būti perjungtas po vieno raundo ir daug daugiau, taip pat pagerinta programos apsauga nuo sukčiavimo ir įsilaužimo.
tai geras žaidimas, tiesiog aš nieko negaliu padaryti, tai mane tiesiog išstumia iš žaidimo, tai darosi labai blogai ir aš galiu atsikratyti žaidimo
„Android“ programos 2021 - Technew-VIP 2021
Žaidimas buvo įdomus, gana paprastas, lengva išmokti ir smagu žaisti. Grafika taip pat labai gera. Vienintelis dalykas, dėl kurio nesuteikiu šiam žaidimui 5 žvaigždučių, buvo labai ilgas įkrovimo ekranas, ypač paleidžiant / paleidžiant žaidimą iš naujo, tai užtrunka beveik minutę. Taip pat suprantu, kodėl reikia dėti skelbimus, bet kartais po mūšio, kai turėjo grįžti į žaidimo fojė, rodomas skelbimas, paleidus reklamą sako, kad reikia iš naujo paleisti žaidimą, kad turėsiu vėl laukti.
Nekenčiu šio žaidimo, jis baisus, bet atrodo geras žaidimas, bet jis neleidžia man įvesti mano amžiaus, pataisykite tai
Tai geriausias visų laikų žaidimas, kurį turėtumėte gauti naują beyblade mokyklą 1 valandai tik šeštadienį ir ketvirtadienį, laikas yra 4.30
Dėkojame, kad suteikėte man Crystal Bey renginį, galite jį padovanoti nedidele suma, tai yra per didelė kai kuriems žaidėjams.
Šis žaidimas yra tikrai įdomus, jame yra gerų personažų, bet bandžiau eiti į programą, bet ji nerodė įprasto įkėlimo ekrano, jis buvo juodas, bet vis tiek suteikia 5 žvaigždutes
Žaidimo eiga nėra bloga, bet tai, kaip sukuriate kelių žaidėjų suderinimą, yra tikrai bjauru, dabar net negaliu žaisti kelių žaidėjų režimo, prašau pataisyti tai, net nenoriu skųstis dėl kitu... tiesiog reikia sutvarkyti suderinimo sistemą, kad būtų šis žaidimas tobulas, tikiuosi, kad jį patobulinsite
Man patinka tekstūros, bet jei jūsų bejus yra viduryje ir jūs naudojate ištvermės tipą arba gynybos tipą, jūsų bejus turėtų rodyti animaciją, kur kitas bejus puola jus, bet jūs tuo pačiu metu gaunate plyteles, bet apskritai tai geras žaidimas.
Man labai patinka žaidimas, bet 1 užtrunka ilgai įkelti, o 2 po kiekvieno mūšio skelbimas gauna tai pataisytas ir 5 žvaigždutes
Tai nuostabus žaidimas ir aš turiu daugiau nei 50 5 žvaigždučių bey 40 lygiu. Mėgstu spryzen requim ir raudonų akių efektą ir dar vieną mintį, uždrausti įsilaužėlius, ir aš laimėjau tris rungtynes prieš įsilaužėlius. Man patinka šis žaidimas ir prašau greitai išleisti bangos sezoną. ir aš turiu kelių žaidėjų reitingą 4325
Niekas nėra geresnis už jį, man tai labai patinka. Turiu paklausimą, ar galite sukurti tokio tipo žaidimą apie naują bey tipo beywheelz burst tipą. Pagalvok apie tai.
Tai nuostabu, bet ar savo žaidime įdiegėte „Beyblade burst“ kibirkščiuojančius bėjus ir stadionus
Man patinka beyblade burst. Tai kaip tikras Beyblade. Esu labai laimingas dėl šio žaidimo