Post by bleedbilllujilil on Feb 4, 2022 12:49:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Csak a tipp: Ez egy nagyszerű játék, sok rejtett válasszal, de a tippek csak a válaszok. Még mindig szeretnék egy kihívást, amikor nem tudok kitalálni egy rejtvényt. 5 csillag, ha a tippek csak tippek.
Ez egy csodálatos játék volt, amely minden szinten tovább hajtotta az agyam. Nem értek egyet néhány megjegyzéssel, miszerint ennek nincs sok értelme, de kattintson a legkisebb tárgyra, akkor mi a kisebb a narancs vagy a görögdinnye? Bárcsak több pályát csinálnának, mert egy hónapja végeztem, és még mindig nincs új pálya.
Ez csodálatos!!😂😂 szuper vicces és szórakoztató! Nagyon ajánlom, néhány trükkös, de mindent meg kell tenni, amit csak lehet, és keményen! 😄 ez nagyon szórakoztató. (Nem vagyok bot) ez a játék számomra 100%-ban 5 csillagos😄
Nagyon tetszik, viszont non stop dobálja az arcomba a reklámokat, amiért eléggé ront az élményen...
Ez az alkalmazás rossz. Nemcsak minden alkalommal tele van hirdetésekkel, a nyelvtan borzalmas, a szabályok. minden szinten változnak, és soha nincs semmi értelme milyen különböző érzékelőkkel rendelkezik az eszköz, amelyeket a játék használhat, és mennyire vagy képes véletlenszerűen megnyomni a képernyő különböző pontjait különböző ideig. Ne töltse le, ez egy frusztráló időpocsékolás, ami nem szórakoztató.
Félreértés ne essék, a játék nagyon szórakoztató. Biztosan megdolgoztatja az agyát. Azt is szeretem, hogy milyen egyszerű extra kulcsokat szerezni. De ami nem tetszett, hogy szó szerint 1 nap alatt túljutottam az összes pályán!!! Remélhetőleg nem tart sokáig, hogy további szinteket adhassanak hozzá!!! Addig ezért adtam egy 3-ast
A játék nem szörnyű. Egyes rejtvények bonyolultak és furcsán fogalmaznak, a válaszok nem egyértelműek. Körülbelül 8 szinten azonban az egyik "rejtvény" az alkalmazás értékelése, és azonnal eltávolítottam, miután nem engedte, hogy másként értékeljem, és nem tudom megerősíteni, hogy valójában nem küldött értékelést. Egészen addig jól megy, nekem automatikusan egy csillag
Ez a játék nagyon jó és ész mozgató
Egymást érik a reklámok. Nem lehet élvezni a játékot. Elsőre 5 csillagot adtam de úgy felboaszantott, hogy visszavontam ezt. Törlöm a játékot is.
A Wats sp.1-sp.2 játék???
Ez a játék nagyon kreatív, és a reklámok nem hazudnak, valóban megdolgoztatja az agyat! Véleményem szerint ez a játék nagyon tanulságos a diákok számára! De rendkívül szórakoztató is! Ezt mindenképpen ajánlom mindenkinek!
Sok a reklám de aszt el tekintve egy igen fejlesztőképes játék
A játék szórakoztató, tele trükkökkel. De minden kihívás után megnyomhatod a "videó megtekintése" gombot, és kulcsot szerezhetsz, mert úgyis meg fogod nézni. Megannyi kiegészítés és videó.
Anyad
Rendben, ez egy jó elmecsavar, de ugyanabban a térben kell lenni az alkotójával, mert aki valaha is ezt álmodta, az elment az eszétől.... A tér és a pazarlás !!!!!!!
Nagyszerű játék, csak egy probléma, amikor megnézem a videókat, hogy tippbillentyűket kapjak, nem adja oda a kulcsot a végén, amiről azt hittem, hogy csak a telefonom, ezért telepítettem a játékot a számítógépemre, és ugyanazt csinálja, mint néhány hirdetés nem videókat, és ne jutalmazzon semmit, csak időpocsékolás, de a játék maga egy nagyszerű játék, biztosan elgondolkodtat
Angoltudas
Jó, de egy kicsit nehéz jó játék!!!
Nagyon jóóóóóóó ez ajáték
Az első szintek közül sok nagyon szórakoztató, szórakoztató és legális rejtvények megoldása. A feladványok azonban gyorsan egy csomó véletlenszerű mozdulattá és érintéssé fajulnak, amíg sikerül. A szintek elvesztik logikailag megoldható képességüket; szinte véletlenül válik azzá.
Jaa
Csak azért töltöttem le, hogy véleményt írjak. HAGYJA MEG A NŐK SZEXUALIZÁLÁSÁT. Elegem a játék hirdetéseitől, és mindegyik magában foglalja a ruhák eltávolításának valamilyen módját, meg kell érinteni egy nőt a képernyőn, vagy bármi mást, ami a nők mínusz ruházatával kapcsolatos. VAN EGYÉB MÓDOK A JÁTÉKHIRDETÉSÉRE TE DOUCHEBAG FEJLESZTŐK!
Ez egy jó játék a tanuláshoz, de nem vagyok az a fajta ember, aki szeret hirdetéseket nézni és várni. Kicsit több mint egy éve használom ezt az alkalmazást, és a hirdetései kezdenek tönkretenni az IDEGEimet! De összességében jó játék.
megnézem a videót,de NEM adja meg a kulcsot!!!!!!
Nyertem az 1-11. szinten, de amikor elértem a 12. és 13. szintet, túl nehéz volt a 12. azt mondta: "Bérintsd meg a gyümölcsöket balról jobbra, majd koppints a hatszögre, körre és téglalapra." De nem volt téglalap, volt egy négyzet, általában a négyzetet oldalra húztad, és az egy téglalap. De nem tudtam húzni a négyzetet. Így hát feladtam a 12. szintet, és a 13-ra mentem. A 13. szint egy tic tac toe játék volt, ahol meg kellett győznöm a másik játékost, kipróbáltam a tic tac toe játék összes pontját, de minden alkalommal, amikor a másik játékost választom, nyer. 😕
Ez az alkalmazás nagyszerű, ha szeret hirdetéseket nézni! A reklámok, ameddig a szem ellát, ez egy marketing paradicsom minden szörnyű játék számára, amelyet soha nem fog játszani, beleértve ezt a játékot is. Nagyon szórakoztató ötletnek tűnik, de azonnal tönkreteszik az állandó megszakítások és ugyanazok a trükkök minden szinten. Jó ötlet, nagyon rosszul kivitelezett.
Jó móka volt, de sok hirdetés volt, amikor nem akartad őket, és amikor meg akartam nézni egy kiegészítést, hogy tippet kapjak, a hirdetések nem működtek, hogy utaljanak rád, a szintek megszerzésének módjai a megszokottól eltérőek voltak. , apámnak nem tetszett, és amikor az összes pályával végeztem, azt írták, hogy tudok egyet csinálni, és én is ezt akartam, de túl bonyolult volt, ezért feladtam.
Nagyon szeretem ezt a játékot, csak valami nem stimmel... Mert ha tippet akarok menni, akkor megyek a hirdetésekhez, és miután megnézem a hirdetést, sokat kell várnom, aztán Ennyi várakozás után nem kapok semmit, úgyhogy kérlek, javítsd ki helyettem
Összességében ez egy nagyon szórakoztató játék, de az egyetlen probléma, ami nagyon feldühít, az a tény, hogy minden 1-2 szint után ad egy hirdetést. És ez egy idő után bosszantó lesz.
Nagyon jo VOLT de rájöttem hogy nem tudok ANGOLUL:(
A legrosszab játék mert egy másik játékot utánoz
Nem igazán agyi kihívások. Rázza meg a fát 5-ször, hogy a kulcs kiessen az ajtó kinyitásához? Béna. Tegye az ujját a nap fölé, hogy elrejtse, amikor felhők vannak mellette? HÜLYE. Még csak nem is a dobozon kívül gondolkodunk. Az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy 1 csillagot adjak, az az, hogy van néhány tisztességes kihívás, ahol gondolkodni kell, szemben azzal, hogy kitaláld, milyen ostoba, nem összefüggő műveletet kell végrehajtanod a rejtvény megoldásához. Két szó: Ne telepítse
Minden szórakoztató. Nincs más szó, csak szórakozás 🤣.fun fun fun fun fun. Azt hiszem, most már meg is kapod a tökéletes megoldandó problémák. Szóval összességében szórakoztatónak szavazok.
Szívesen adnék erre 5 csillagot, de ez sok hirdetést tartalmaz. Minden alkalommal, amikor új szintre lépek, az egy hirdetés! És ez nagyon idegesít😠!! Emiatt rossz véleményem van. De összességében ez igazán nagy kihívás, ha igazán gondolkodni akarsz.
A játékról nem tudok mit mondani. Játszottam egy szintet, aztán felbukkant egy hirdetés. A hirdetés után felbukkant egy másik, majd egy másik. A 4. hirdetés után elmentem és eltávolítottam. A legrosszabb játékélmény valaha. Takarítson meg magának 5 percet, és NE töltse le. Ezt a játékot ki kell venni a játékboltból, és soha nem kell visszavinni. Ezt a játékot játszani olyan, mintha újra és újra reklámokat néznénk. Készen állsz az élményre, de ez soha nem történik meg. Nulla csillag!
Nem sok hirdetés az első nagyszerű dolog. Néhány teszt jobb híján olyan egyszerű, hogy nem is gondolna rá. Lehetőleg ne gondolja túl a játékot, és óriási móka lesz.
A "rejtvénynek" nincs logikai értelme, és gyakran a felhasználóra van bízva, hogy nyomokat használjon, azt kívánja, hogy két kulcsra lenne szüksége, és egy teljes hirdetést kell látnia ahhoz, hogy csak egyet kapjon. Vannak sokkal jobb játékok, amelyek jobb logikai rejtvényt kínálnak, és valójában szórakoztatóak. Míg ebben a játékban a grafika úgy néz ki, mintha az iskoláskor előtti gyerekek rajzolták volna.
Ezt rövidre fogom. Szerintem nagyon jó az agyunkat gyakorolni, és ez a játék mindannyiunknak segít. Nem találtam hibát a játékban, nagyon jó. Ezért értékelem 5 csillaggal.
Szokatlan, trükkös és szórakoztató! DE miután értékelte, arra kényszeríti, hogy nézze meg azokat a hozzáadásokat, amelyek nem tűnnek el, és örökké tartanak! Rosszul jó játék lett volna. Szerintem még mindig keresem.
KkkkkkkkkkaaaaaaaaAllll llllllaaaaaapppppppppppppl sssssszzzzzzzaaaaaaaaarrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡😠😡😠😡😠😡😠😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😠🤬😠😡😠🤬 😠😡😠🤬😠😡😠🤬😠😡😠🤬😠😡😠🤬😠😡😠🤬😠😡😠🤬😠😡😠🤬🥴🥴🥴🥴🥴🥴🤯🤯🤯🤯🤯🤯😤😤😤😤😒😒😒😢😢😢 😢😬😬😬😢😩😩😩😩😧😦😧😦😧😦😧
Ez egy jó játék, de a 132-es szinten ragadtam! Szó szerint lehetetlen, és a tippek egyáltalán nem segítenek... Ha nem jövök rá, akkor el kell távolítanom a játékot, mert nem hiszem, hogy megéri 3 reklámot nézni, hogy kihagyjam a szintet.