Post by bleedbilllujilil on Feb 4, 2022 13:01:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ The Hidden Treasures: Objects 2022 version ▞▞▞
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι εντάξει, εννοώ ότι σου δίνει τόσα πολλά να κάνεις, αλλά είναι εύκολο κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσεις χρόνο
Το Vaas Insanity DLC του "Far Cry 6" έχει ημερομηνία ...
Προηγούμενες Προσφορές - Giveaway of the Day in Greek
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι στο τμήμα αναζήτησης δεν είναι πολύ σαφές. Ακόμα κι αν το μεγεθύνω είναι ακόμα δύσκολο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.
Play like a pro and get full control of your game with keyboard and mouse. MEmu offers you all the things that you are expecting. Download and play Mysterious
Υπέροχο παιχνίδι, όχι πολύ δύσκολο, ούτε πολύ εύκολο, χαλαρωτικό
Ενδιαφέρον παιχνίδι. Όπως η επιλογή επιλογής διαφορετικών τρόπων λειτουργίας. Καλά γραφικά.
LA-MULANA 1 AND 2: Hidden Treasures Edition PS4 ... Ελλάδα. Aντικαταβολή εντός Αττικής, όλες οι χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες μέσω Viva payments και Paypal.
Πολύ δυσάρεστο
Αποσυνδέεται συνεχώς
eFantasy - Παιχνίδια Φαντασίας και Στρατηγικής, Magic the gathering singles, Yu-Gi-Oh singles, Cardfight Vanguard Singles, AGOT singles, TCG Accessories and
η εφαρμογή δεν ανοίγει. συνεχίζει να σταματά
Αντιμετώπισε πρόβλημα με το κλείσιμο του παιχνιδιού και την επιστροφή στην αρχική οθόνη. Πολύ εκνευριστικό. Τα άλλα παιχνίδια g5 που παίζω δεν έχουν αυτό το θέμα
Δεν ανοίγει από την τελευταία ενημέρωση και μετά..
Είναι αρκετά καλό και προκλητικό, αλλά θα τελειώσει η ενέργεια σύντομα για να συνεχίσετε να παίζετε πολύ. Επίσης δεν καταλαβαίνω για το inventory. Αναβοσβήνει και το ελέγχω, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τα αντικείμενα. Πολύ παράξενο.
I uncover things that people want to keep hidden, like having a son. ... Honorary mermaid Izzy helps Marina and Stormy uncover the Ancient Trident Treasure.
Crypto Treasures - Τελευταία Έκδοση Για Android - Λήψη Apk
honour and praise, and stored these treasures in the great Church of the. Holy Apostles. And the remains of the theologian Gregory13 were divided;.
Είναι το ίδιο με άλλα παιχνίδια. Τίποτα καινούργιο. Μου αρέσει, αλλά γίνεται βαρετό
That said, if you're one of the people who play Far Cry for the story and Far Cry 5's finale left you wondering where the heck things could go
Καλό αλλά το παιχνίδι κλείνει από μόνο του
So we understand the things better and from every part. ... And there were hidden treasures of a lost girl who used to love ribbons.
22 Τα Καλύτερα Πράγματα Που Πρέπει Να Κάνουμε Στις ...
Ενδιαφέρον Time killer
Τα κρυμμένα τοπία της νήσου Τήνου - Hidden Treasures of ...
Μόλις άρχισα να παίζω και συνεχίζει να κλειδώνει. Επίσης, χρειάζεται πολύς χρόνος για φόρτωση μεταξύ του παιχνιδιού και το παιχνίδι είναι πολύ σύντομο. Απεγκατάσταση.
... enables us to see some of the hidden treasures of the world. ... There's a cat rescue centre in the walls of the Largo di Torre
Λατρεύω το τοπίο και την ιστορία.
Μόλις ξεκίνησα πριν από 20. χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να παίξεις για να βαθμολογήσεις,
Μόλις απεγκατέστησα αυτό το παιχνίδι. Το έπαιξα αρκετή ώρα για να ξεκλειδώσω όλα τα επίπεδα, αλλά για κάποιο λόγο χθες κλειδώθηκαν όλα ξαφνικά. Έχω στείλει σχόλια σχετικά με αυτό δύο φορές και δεν έλαβα καμία απάντηση μέχρι να απειλήσω να δημοσιεύσω μια δημόσια αξιολόγηση. Στη συνέχεια έλαβα μια φόρμα απάντησης σήμερα λέγοντας ουσιαστικά ότι το εξετάζουν. Τελείωσα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το παιχνίδι σταματά να λειτουργεί. Τελειώνω αυτήν την κριτική γιατί δεν με αφήνουν να πω περισσότερα. Έχω πολλά ακόμα να πω.
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο σήμερα δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή. Όταν ξεκινάω την εφαρμογή πηγαίνει στην μπλε οθόνη του G5 και μετά κλείνει. Έχω διαγράψει και επανεγκαταστήσει την εφαρμογή. Ακόμα δεν μπορώ να το θέσω σε λειτουργία. Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να το διορθώσετε. Ευχαριστώ.
Είμαι οπωσδήποτε σε παιχνίδια κρυφών αντικειμένων. Αυτό που μου αρέσει τόσο πολύ στο Hidden Treasures είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή match three ή το find the object way. Οπότε είναι μια νίκη..😊😁☝👍💯💖 Δεν είμαι σίγουρος γιατί έδωσε μόνο ένα αστέρι, νόμιζα ότι έδωσε 4 αστέρια όταν έκανα το raiding
[Android Game] The Mystery of Blackthorn Castle
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω τα πάντα σχετικά με το τι να χρησιμοποιήσω ή πώς να το παίξω σωστά, έτσι απλά βρίσκω κρυμμένα αντικείμενα και αυτό είναι διασκεδαστικό
Το παιχνίδι αρχίζει να CHEAT καθώς ο παίκτης φτάνει στα υψηλότερα επίπεδα. Η εξαπάτηση σημαίνει νέα αντικείμενα καλά κρυμμένα που ο παίκτης αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει υποδείξεις ή να ξοδέψει. Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό και συναρπαστικό στην αρχή μέχρι να μπει η απληστία.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι καλύτερο
Διασκεδάζοντας, περνώντας την ώρα παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει περισσότερο κάθε μέρα. Ευχαριστώ
Διασκεδαστικό και εθιστικό! Μου αρέσει που μπορώ είτε το κρυφό αντικείμενο είτε το ταίριασμα 3. Να φτιάξω το πειρατικό μου πλοίο! RRrrrr!
Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό! Θα δούμε.
Παιχνίδια Ρόλων
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να αποκατασταθούν γρηγορότερα τα επίπεδα ενέργειας Ενημέρωση:12/10/21- κατέβασα την ενημέρωση χθες, σήμερα δεν μπορώ να παίξω κανένα από τα επίπεδα που είχα ήδη ανοίξει, όλα λένε ότι πρέπει να βρω τα κομμάτια των χαρτών και τότε το παιχνίδι κολλάει. Όταν προσπαθώ να ανοίξω τα 3 καθημερινά σεντούκια το παιχνίδι κολλάει. Έκανα επανεκκίνηση του παιχνιδιού και μετά το τηλέφωνό μου χωρίς αποτέλεσμα. Ενημέρωση: 1/10/22- Θα έπρεπε να το είχα κάνει πριν από μια εβδομάδα. ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση των προβλημάτων που είχα με το παιχνίδι. Είστε όλοι φοβεροί!
Search for hidden treasures or match gems on hundreds of puzzling levels to explore Caribbean locations, unravel Aimee's family mystery and
The room was clean, staffs are helpful and friendly. The living and eating area is in the sleeping room, so that make noise so much when people are doing things
Υπέροχα γραφικά, η ιστορία σε τραβάει πραγματικά.
Κακό
Τέλεια, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Σας δίνει δύο επιλογές, αναζήτηση και εύρεση ή αγώνα παιχνιδιού.